Channel X Pro

Tahukah anda sebenarnya boleh membuat jualan di 4 Laman Online terkemuka di Malaysia secara santai, part time, dropship atau pre-order?Rahsianya mudah.. iaitu MULTI INCOME STREAM. Di zaman ekonomi yang semakin…

37 Salinan resume, tapi gagal..

37 Salinan resume, tapi gagal.. Susah betul nak dipanggil temuduga. Padahal ‘skill’ temuduga dah TIP TOP dah Resume dah hantar kepada 37 buah syarikat. Satu pun tak sangkut . ….

UJIAN PSIKOMETRIK

Tak tahu nak prepare apa untuk UJIAN PSIKOMETRIK? Gagal ujian ini boleh menyebabkan anda gagal jawat jawatan yang didamkan. Usah risau. Kami tahu bagaimana untuk anda LULUS. Nak tak? Untuk…

Temuduga Separa Perubatan

Salam sejahtera, Macam mana persediaan anda untuk exam Separa Perubatan? Dah tak lama lagi nak exam ni. Dah tak lama lagi nak bersaing dengan calon seluruh Malaysia ni. Ni kira…

China Method

Salam hormat ; Ramai juga yang berminat nak belajar borong China ni. Klik sini >>> http://bit.ly/2jVUfXD ps : Soalan tamabahan. Pasal borong China tu, anda nak borong apa? Kenapa?

Mudahnya Menjaga Kereta!

Majoriti warga Malaysia yang memiliki kereta, tetapi tidak ramai yang pandai menjaganya.   Ini fakta yang berlaku.   Ramai pelanggan yang datang ke bengkel dengan masalah kereta mereka berpunca dari…