Temuduga Separa Perubatan

Salam sejahtera, Macam mana persediaan anda untuk exam Separa Perubatan? Dah tak lama lagi nak exam ni. Dah tak lama lagi nak bersaing dengan calon seluruh Malaysia ni. Ni kira macam lumba lari lah. Siapa lambat tewas. Dalam exam, siapa yang tak dapat jawab, yang tak buat preparation, memang TEWAS TERUK lah. Sebab calon lain […]

Continue Reading

Mudahnya Menjaga Kereta!

Majoriti warga Malaysia yang memiliki kereta, tetapi tidak ramai yang pandai menjaganya.   Ini fakta yang berlaku.   Ramai pelanggan yang datang ke bengkel dengan masalah kereta mereka berpunca dari kekurangan penjagaan dan kelemahan dalam menyelenggara kereta sendiri.   Berikut saya senaraikan masalah yang akan berlaku jika kita masih bersikap sambil lewa kepada penjagaan kereta: […]

Continue Reading

RAHSIA BERSIHKAN KOLAM JIWA

Baca dengan gembira 🙂 Membaca itu wajib. >>>> Rahsia Pembersihan Kolam Jiwa Yang Paling Berkesan Menarik Rezeki <<<< Edisi 5 Terbaik (Best Seller) —————- “Formula terbukti berjaya untuk menarik rezeki yang melimpah ruah, kebahagiaan hati, kekayaan harta dan jiwa, serta keberkatan hidup di dunia dan di akhirat.” Sangat sesuai untuk mereka yang mempunya penyakit dibawah: […]

Continue Reading