Gerilla Instagram 2017

Teknik RETARGETING atau REMARKETING ini adalah teknik yang sangat-sangat POWER.

Saya sendiri pun tengah belajar-belajar buat teknik ni kat Instagram melalui video-video DI SINI.

Apa benda RETARGETING ni?

Well… perasan tak kalau anda klik satu iklan tu.

Lepas je klik iklan tu, siap.

Kemana-mana pun anda pergi asyik jumpa iklan tu jelah. Dah macam hantu raya.

Ikut jer kita 🙂

Kelebihannya?

Iklan ni bertindak sebagai follow up dan reminder kepada prospek kita.

Normally… kebanyakkan prospek takkan terus beli produk kita. Tapi… ikut satu kajian ni, kebanyakkan prospek akan terbuka hati selepas 7 kali follow up.

Sebab tu, kita perlu tahu teknik ini supaya kita boleh follow up untuk close sales bisnes kita.

2 hari lepas, saya ada beli satu video tutorial pasal teknik promosi di Instagram.

PALING BEST… ada video tutorial yang akan tunjukkan macamana nak buat Retargeting di Instagram.

Anda juga boleh beli video yang sama saya beli tu DI LINK INI.

Moga apa yang saya rekemen ini dapat membantu bisnes anda.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *