Dulu buta..sekarang dah nampak (formula buat banyak sale)

Dulu masa ‘buta’, saya sarkastik mengenai¬†jumlah followers &¬†jumlah like di fanpage.

“Eleh, ada followers ramai pun tapi kalau tak ada sales, tak guna juga”

Betul la kan?

Buat apa ada ramai followers tapi tiap bulan masih menggigit jadi tak ada income.

TWIST

Tahun 2015, saya dah mula ubah fikiran mengenai followers & liker.

Kenapa?

Sebab masa tu saya mula belajar mengenai trafik & conversion untuk jana income yang stabil setiap bulan.

Formula trafik & conversion ni la yang paling simple, tak payah fikir banyak.

FORMULA

Makin banyak trafik, makin banyak sales.

Yang lebih spesifiknya ialah

“Makin banyak targeted traffic, makin banyak sales akan berlaku”

Jadi, mulai sekarang kumpul la followers dan liker tu banyak-banyak. Tapi make sure yang targeted la ye.

TAMBAH TARGETED LIKER

Software ni akan bantu anda untuk tambah liker page yang sangat targeted.

Mereka dah tahu brand anda, mereka akan mudah nak beli produk anda (anda punya income pun meloncat naik

lerrr)

Anda boleh dapatkan software tersebut dengan KLIK DI SINI

Sampai jumpa lagi.

PS: Jangan pandang ringan mengenai trafik, itu ialah formula untuk anda buat sales setiap bulan.