Tips Menulis Artikel Untuk Blog

Tips Menulis Artikel Untuk Blog

Saya dah baca banyak tips untuk menulis artikel yang viral. Ada satu teknik yang paling mudah untuk buat artikel iaitu dengan cara “Search & Combine”

  1. Anda kena ambil 10 artikel yang sesuai dengan produk anda
  2. Anda ambil point yang ada dalam artikel dan gabungkan

Kemudian anda sikit ayat dan boleh publish.

Cuma anda kena rajin buat carian di internet, kena kumpul dan salin artikel-artikel tu sebelum boleh edit. Leceh juga kan?

5 KALI GANDA MUDAH

Ada cara yang lebih mudah untuk buat semua kerja tu.
a) Tulis keyword & klik search
b) Klik untuk pilih artikel
c) Highlight perenggan yang anda nak, klik ‘salin’
d) Masukkan gambar atau video
e) Publish~

Search dengan 1 klik je, anda boleh dapat beratus artikel berdasarkan keyword anda.

Nak salin pun sangat mudah, highlight perenggan kemudian klik butang salin je.

Semoga membantu,

Ps: Setakat anda baca email ni, dah ada lebih 127 orang pemilik web dah dapatkan akses ke software ViralXpress. Jika anda tak bertindak, anda akan ketinggalan dengan pesaing yang lain.

Pelancaran ViralXpress pada 27hb September ini (10 pagi), sekiranya anda berminat, daftar untuk perolehi akses early-bird (diskaun special) bagi ViralXpress melalui pautan http://bit.ly/2oLUELC.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.